A jogot a színek igényel bizonyos értelemben az esztétika

39Színek a mi különböző hazai díva. Ráadásul fontos szerepet játszanak abban, hogy otthon érezzük, jó vagy rossz. A színválaszték és ezek kombinációja befolyásolja mindannyiunk, hogy tudatában vagyunk, akár nem.
Egyes színek megnyugtató, mások épp ellenkezőleg, működünk biztató benyomást. Mi megtaláljuk azokat, amelyek segítenek a fokozott koncentrációt. A konyhában, megint színek, amelyek ösztönzik az étvágyat. Mielőtt veszel egy festő, végül részletezném festés a lakásban egyedül, meg kell fontolnunk, hogy egy szín tartozik, a szoba megfelelő dotvářet az általános hangulat és a stílus.
Amikor kiválasztunk egy színt, amit figyelembe kell vennie három fontos dolgot, és ez a karakter a szobában – azaz, hogy ez egy gyerekágy tárolóval szobába, hogy használják a kikapcsolódásra, vagy éppen ellenkezőleg, hozzászokott a fokozott aktivitás. A második fontos pont a fejtér, ami azt jelenti, hogy megvilágítja a szoba és a nappali, vagy fordítva orientált az oldalon, ahol alig, vagy csak ritkán esnek napfény. Modern lámpa segítségével. A harmadik fontos kritérium választott színek milyen méretű szoba van, és mi van magasságát. Az általános szabály az, hogy a kis lakások kerüljük túl sötét és a gazdag színeket, ami úgy érhető el csökkenti az optikai szobában. Fontos szerepet játszik és területi arány és magassága a szoba. A helytelen elosztása és megfelelő színválaszték is kétségtelen negatív eredménnyel.
Természetesen tudjuk, hogy a színek vannak osztva a hideg és meleg árnyalatú. Meleg színek, mint a sárga vagy a piros vezetéket akció, barátságosak árnyalatok és hozzájárulnak a pihentető hangulat, ami egy nyugodt és pozitív hangulat a haza. Szobákban, melyek észak felé fog biztosítani a kívánt komfort. Annak ösztönző hatása, ezek a színek illenek egy szobába, ahol a nap folyamán gyakran tartózkodnak. Másrészt, hideg színek, mint például a zöld és kék használják több pihenés és nyugtató egy hosszú nap után. Szintén csökkenti a színek, ami azt jelenti, hogy a stressz a célja a szobában. Úgy illik egy szobába, ahol elegendő napfény sztrájkok és bárhol pihenünk és pihentető. Hideg színek elsősorban azok számára, akik folyamatosan dolgoznak, és azok számára, akik szenvednek a koncentráció. Élénk színek világos és barátságos. Szoba, válasszon egy világos színű, hogy működni fog vizuálisan nagyobb és így különösen előnyös a kisebb háztartások. Ezzel szemben, a sötét árnyalatok helyet kisebbnek tűnik, és képes korlátozott és zárt benyomást. Ezért kell használni a nagyobb termekben, ahol növekszik a szobájukban.
A tényleges színek tűnnek ki ezek kombinációi. A meleg árnyalatú színek döntünk különösen a szín, amely a leginkább finom, mint a finom árnyalatú barna, krém vagy bézs. Ha kalandos, és nem félnek jelentős árnyalatok mi is választhatja a narancs árnyalat. Ez a szín fejezi gyerek asztal székekkel optimizmus és életöröm. Hideg és sötét teret ad hangerő és a meleget. Narancssárga fal működik meleget, bátorítást, felveti optimista és vidám érzéseket. Meg kell azonban legyen óvatos, hogy ha történetesen túlzásba narancssárga színű, érjük el, hogy mi is túlzottan növeli az étvágyat. A narancssárga szín ideális terek, amelyek észak felé, csak azért, mert elérte, hogy túlmelegszik és otthonosabb. Mi legyen óvatos melynek ablakai délre néznek, mert tudjuk elérni optikai túlmelegedés a belső teret.
Lakóterületek is felderül barátságos sárga szín, amely ösztönzi a kreativitást és javítja a koncentrációt. Ideális irodák, mert serkenti az agyi aktivitást, ezáltal hozzájárulva a jobb munkahelyi teljesítmény és koncentrátum. Erős és mindig bosszantó piros szimbolizálja a szenvedély és a szeretet, az élet és a végtelen vidám temperamentum. Azonban ez is jár, nyugtalan és időnként akár emelkedhet is az agressziót és az idegesség. Nem alkalmas a hálószobában és a gyerekszoba. Mély és sötét színű, általában csak használják a kiegészítő színek. Még hideg színek óvatosan kell kezelni, gazdag árnyalatok, hogy ellentétben a világos árnyalatok hideg színek, Nyughatatlan, amíg zavaró benyomást. Finom zöld árnyalat, amely emlékeztet rá természet, a béke és a pihenés nem hasonlítható a mélyzöld színű, ami jár túlzottan zöld, hűvös, és gerjeszti minket. Azonban, ha úgy dönt, egy megfelelő árnyalatú zöld lehet számunkra egy nyugtató hatással. Biztosítja számunkra egyfajta biztonságot, reményt, teljes harmónia és a frissesség. Ha időt egy szobában, tud segíteni nekünk megtalálni az elveszett egyensúly. Ez alkalmas alkalmazások, ahol pihenni és kikapcsolódni. Türkiz ismét alkalmas szobák vízzel, mint például a fürdőszoba, medence, vagy ha úgy dönt, egy lágyabb dallamok, akkor lehet elhelyezni a nappaliban vagy a hálószobában található, amely a déli oldalon. Légi, tengeri és távolról emlékeztet bennünket a kék szín, amely könnyen látszanak a fürdőszobában, a hálószobában, a gyerekszobák, de lehet helyezni a szobák, melyek délre fekszik.

Extravagáns jellemek lehet zalahodí lila vagy sötét árnyalatú. Ezek alkalmasak a kiegészítő színek. A konyha általában az a fajta szív a haza. Ez egy olyan hely, ahol találkozik minden tagja a családnak, egy hely a jó étel. Testünk dolgozik teljes erejét, és nekik van, hogy támogassa a színekkel. Így a legjobb az lesz, ha úgy dönt, a meleg színek, mint a tégla, narancs és sárga. Ha van egy konyha, ami kicsi és sötét, akkor meg kell legyen óvatosabb, élénk színekkel, hogy mi is tovább csökkentik a szobában. Inkább azt kellene ágynemű mesehősökkel összpontosítania árnyalatú őszibarack vagy krémszínű. Nagy konyhákat választhatják árnyalatú bordó, tégla, akár mély narancssárga színű. A jó dolog az, ha kombináljuk a gazdag színeket árnyalatú krém vagy lágy színű. Ez biztosítja, hogy a konyhában állni, és ragyog a legteljesebb. Ha szeretné kipróbálni valami szokatlan, fel tudjuk használni zöld kombinációban sárga vagy narancssárga. Ezek színkombinációk jobbak ebben az esetben különösen, ahol a konyha található, a déli és délnyugati, vagy ha ő állandóan átható sugarak a nap. Ha van elég fény a szobában, így tudjuk helyezni, hogy még hidegebb árnyalatú kék vagy zöld színű. Ezek a színek kell azonban a kisebbség, egyensúlyban a többi fal krémet, hogy világos sárga árnyalatú.
Ha szeretne egy adott típusú festék, amely a konyhában elrontani semmit, mi kell összpontosítania a sötét árnyalatú, a sáfrány, ami hozzá egy könnyű olíva színű. Ez finom és elegáns szín, akkor nem lehet baj, plusz a háztartási felfrissít és hangsúlyozza a meleg árnyalatú sötét sáfrány. Ha van egy kisebb konyha, vagy gyengén megvilágított, akkor jó, ha az említett színkombinációt lesz hozzá egy árnyalattal pezsgőt, amely a belső és bútorok több fényt és vizuálisan felnagyítja azt.

Comments are closed.