Készülékek – milyen trendek megy?

40Fejlesztési halad előre nagyon gyors ütemben. De még így is, az elmúlt években ezen a területen az elektromos készülékek „konzervatív“ bizonyos tendenciák, amelyek tartósabb. És mik ezek?
Ökológia
Ez a tendencia valószínűleg mindig van, mert mindannyian tisztában van azzal a környezettudatos magatartást. Az első állomása ez a kirándulás csak a háztartási és az elektromos készülékek.
Például, a legnagyobb „guzzlers“ villamos háztartások túlnyomó hűtőszekrény, fagyasztó, mosógép és mosogatógép, hűtő és a legtöbb esetben egyértelműen vezet. Mondta készülék ellenáll mínusz tíz évnél. Még egy kis, jelen esetben szükséges, hogy figyelembe vegyék az emelkedő villamosenergia-árak és a változó technológiák alkalmazzák az új készülékek. Emiatt viszonozni, hogy vesz egy új terméket, annak ellenére, hogy a régi is működik egyébként, mert például az új hűtőszekrények, mint a régiek játékok a fürdőkádba csak nyolcadik a fogyasztás és a fejlesztés egy valóban halad gyors ütemben.
Mennyi energiát készülékeinket fogyasztanak elsősorban befolyásolhatja, hogyan kezeljük és saját energiaigényességük, vagy régebbi típusú hűtőgépek van a működéséről teljesen más igényeket, mint az újak. Ha azt szeretnénk, egy ötlet, hogy milyen fogyasztás egyik vagy másik készüléket, meg kell nézni, különösen a címkén.
Intelligencia
Az utóbbi időben a piacon vannak olyan készülékek, amelyek jellemzője a valóban magas fokú intelligencia és az autonómia. Vegyük például a modern intelligens hűtőszekrény beépített számítógép-monitor képes garanciával élelmiszer.
Drágább modellek is közben áramszünet, hogy aktív maradjon egy ideig miatt tartalék akkumulátor, így hívja fel a telefont, és mondd meg ezt a kellemetlen híreket. Ha szükséges, lehetséges, hogy csatlakozzon az internethez, és az irányítást felette.
Intelligens hűtőszekrények jellemzi egy hőmérséklet-érzékelőt, amely emeltes gyerekágyak észleli, ha szükség van, hogy javítsa hűtés. Például, ha tedd be a forró étel is nyitva hagyta az ajtót hosszabb, több hűtőszekrénnyel kezd kihűlni. Azt is rendelkezik beépített Super Cool, ami azt jelenti, a rövid távú hőmérséklet csökkentés mintegy 2 fokkal, annak érdekében, hogy megkapja az élelmiszer nem hűl gyorsabban.
Retro Design
Tervezés elengedhetetlen része minden trend. Jelenleg összesen legyek retro stílusban, még akkor mondhatjuk, hogy eleve tartozik a modern otthon. Természetesen elemek ebben a stílusban nem jár ki teljesen az összefüggésben, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem betette a hi-tech konyha. Nos, egy normál háztartásban nagyon jól alkalmazható, mert annak ellenére, hogy a „régi vágású“ akkor frissíteni és modernizálni.

Comments are closed.