Hole szomszédok

35Prefabs nekünk egy nehéz idő. Szerencsétlen hajlam, problémás építőipar, strukturális korlátok igényes felújítás. Mégis, az egyik legnagyobb megfizethető lakások piacán. Továbbá, ha tetszik a čtenářce kezeli, hogy a lakására, és a szomszédos Egyedülálló lehetőség, hogy összekapcsolják a két lakóegységet nem tudott adni a miss mi munkatársa, látványtervező Anna Igriciová.
előző következő Kedves szerkesztők, 4 tagú család él egy kétszobás lapos kínálkozott, és megvan a lehetőségünk, hogy megváltsa a szomszédos 1 szobás lakás. Úgy döntöttünk, hogy connect otthonok szerezni lakótér területe mintegy 110 m2. Örülnénk néhány ötlet, hogyan is szépen és hatékonyan feljavítani. A domináns eleme kell, hogy legyen nappali, konyha, és szeretnénk a két lánya létre két gyerekszoba. Köszönöm szépen. Az olvasó John Nociarová Az eredeti terv állapota látható kissé módosított előre gyártott elrendezés. A következő konzultáció, mi olvasó elismerte, hogy régen is átesett kisebb felújítást – tette hozzá egy ablak a hálószobában, a fürdőszobában nőtt, és megváltozott a konyhában. És ez így érthető, hogy nem akarnak radikális átalakítása távon. Az építész tiszteletben kívánságát, hanem tanulmányt készített az ideális elrendezést. Elvégre – ha kell működtetni, mint egy kényelmes otthon a felnőttkorig mindkét lánya, akkor jobb, ha már most felkészülni. Építőipar elkerülhetetlen, úgyhogy miért nem lehet megoldani egy hajlam egyszer s mindenkorra?

Az első tervezet az első javaslat tiszteletben tartja az elkötelezettséget minimális változások és mi a legkisebb költség. Egy lehetne összefoglalni – vybouráme lyuk szomszédok és bekapcsoltam a felesleges bejárati ajtó. Partíciók változott csak minimálisan változott különösen hajlam második fürdőszoba. Építész javasol az eredeti teremben kisebb lakás melyet egy második fürdőszoba. Prudent – különös tekintettel az életkor előrehaladtával a két ág – úgy tűnik, hogy késleltesse a szülők hálószobájában és gyerekszoba. Az egész belső segít „tisztítsák meg“ az egyes szobák, számos olyan funkcióval rendelkezik. Létrehozott egy külön tanulmány, nappali válik elég kényelmes, és az étkező is befogadni megfelelő születésnapi partiján. Miatt a fényviszonyok építész javasolta, hogy össze két szoba egy közös gyerekszobába. Egyébként nem lenne egyik lánya függ nappal egy kis ablak, az egykori hálószoba észak felé. Ha szükséges, az építész szerint ajánlatos megvizsgálni, hogy felkészítse tolóajtók, hogy izolálja a helyiségben a többi nyüzsgés a családi élet. more info: banaby.hu

A második javaslat tervezete számos más működik az új, nyitott tér. Az új megoldás azonban is jár magasabb költségeket. Például, több éves fürdőszoba változik a felismerhetetlenségig. A jutalom a bátorságot, és a beruházás két különböző, az egyenlő gyerekszobák. Nagyobb család is nagyobb, és különösen kényelmes külön konyha található, ki a fő kommunikációs artériák belül a lakásban. Az étkező elég nagy, és az ezzel járó nappalival, egy feladatmegosztás egyszerűen jelezte a helyét és kiválasztása bútorok. Hozzanak létre egy külön szekrényben értékelik különösen a női családtagokat, különösen a serdülőkorban. Ennek előnye, hogy a szekrényben megközelíthető két oldalról – a csarnok és a csarnok közelében található a gyermekek és a hálószobákban. Rail extra helyet beépített szekrények. A második a fürdőszobában maradt wc látogatók számára hozzáférhető a teremből. Meglepetés fülkében, hátránya lehet talán csak mesterséges fény. Éppen ellenkezőleg, a hely lehetővé teszi a teljes elszakadás a világ többi része. Ha hiányzik mindkét megoldás, talán kamra vagy kamrában, tudják, hogy a lakás – ahogy azt már néhány régebbi panelácích közös – kamra mezzanine. A család ezt, most ritkán látott megoldásokat építészek az elmúlt dicsérte.

Comments are closed.